Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 15. januar

Lloyd Bridges
Regina King
Reine Brynolfsson
Chad Lowe
Ane Hoel
Joseph Henabery
Ken Lynch
Marcel Vallée

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Til Huttetuenes land
Film generelt
Av: Montecristo, 14. januar 06:48

Casanegra
Film generelt
Av: Montecristo, 11. januar 08:17

Up in the Air
Film generelt
Av: Montecristo, 6. januar 23:33

Menn som stirrer på geiter
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 22:54

Tomme tønner
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 10:11

Bienes hemmelige liv


Publisert: 2009-02-18

Bienes hemmelige liv handler om den fjorten år gamle Lily Owens (Dakota Fanning), som etter å ha rømt fra sin brutale far søker tilflukt hos tre birøkterkvinner. Premieredato: 27.02.09

I dette varme kvinnefellesskapet finner Lily kjærlighet, trygghet og svar på fortidens gåter, og med summende bier og en svart madonna i bakgrunnen staker hun forsiktig ut en ny fremtid. Filmen er basert på romansuksessen av Sue Monk Kidd.

Som eier av en vellykket biefarm, er August Boatwright (Latifah) familiens overhode og styrer med en fast, men kjærlig hånd. Sammen med sine to søstre June (Keys) og May (Okonedo) lever de et fredfylt liv inntil Lily og Rosaleen plutselig dukker opp på døren. Lily danner et helt spesielt bånd til disse kvinnene, og deres unike personligheter hjelper henne å komme over tapet av moren.

Filmen er basert på romansuksessen av Sue Monk Kidd, som har solgt godt over 100.000 eksemplarer i Norge.

Dakota Fanning er født i 1994 og er kjent fra mange av sine barneroller. Mest kjent er hun fra filmene Klodenes Kamp, Katten i hatten, Man on Fire og Hide and Seek. Hennes siste film er Charlottes web der hun spiller mot Julia Roberts

Queen Latifah er en kjent amerikansk sanger og skuespiller. Hun har blant annet spilt i filmer som Hairspray, What happens in Vegas og Taxi. Hun ble i tillegg nominert til Oscar for sin rolle i filmen Chicago.

Jennifer Hudson er en sanger og skuespiller. Hun startet sin karriere da hun deltok i den amerikanske versjonen av Idol, og har i ettertid høstet mye ros for sitt talent både innen sang og som skuespiller. Hun vant Oscar for sin rolle i filmen Dreamgirls, og har også spilt i filmen Sex and the City.

Alicia Keys er mest kjent for sin karriere innen musikk. Hun er en meget kjent soulartist, og vunnet en rekke priser, blant annet Grammy Awards, flere Billboard Music Awards og tre American Music Awards.

Paul Bettany er en britisk skuespiller, og kjent fra filmene Et vakkert sinn, Da vinci koden, Master and Commander og Iron man.

Les mer på filmens Offisielle nettside.

Kilde: FOX

Trailer til Bienes hemmelige liv (2008)

Kommentarer


Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon