Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Stone of Destiny

Filmen bygger på Ian Hamiltons bok "The Taking Of The Stone Of Destiny".

Hele saken (606 ord)

ORPS

Orps-gjengen har samlet over en halv million hver lørdag på NRK. Gjør klar for ORPS -The Movie!

Hele saken (528 ord)

Han er faktisk ikke interessert (2009)

Romantisk komedie basert på boken med samme navn, skrevet av manusforfatterne bak "Sex and the City".

Hele saken (127 ord)

Bienes hemmelige liv

Fjorten år gamle Lily søker tilflukt hos tre birøkterkvinner etter og ha rømt fra sin brutale far.

Hele saken (349 ord)

Vals med Bashir

Råsterkt om krigens meningsløshet. Oscarnominert for beste fremmedspråkelige film.

Hele saken (734 ord)

Hundehotellet

Publisert 2009-02-10

Hjemme hos Andi og Bruce er husdyr strengt forbudt og de strever mer og mer for å holde, Friday, deres konstant sultne hund skjult. Da de snubler over et nedlagt hotell som huser et par oppfinnsomme løshunder får Andi en idé. Premieredato: 20.02.09

Med hjelp av Bruce fantastiske egenskap til å forvandle helt hverdagslige gjenstander til mekaniske vidundre og sine gode venner i nabolaget forvandler de det slitne hotellet til et hundeparadis ? ikke bare for Friday, men for alle løshunder de klarer å finne. Men all bjeffingen fra hundene gjør både naboene og den plutselig arbeidsløse hundefangeren misstenksomme. Andi og Bruce må nå bruke alle sine oppfinnelser til å forhindre dem i å finne ut hvem som slapp inn alle hundene.

I tillegg til Emma Roberts og Jake T. Austin spiller en rekke andre kjente skuespillere i ?Hundehotellet?, inkludert Kyla Pratt, Lisa Kudrow, Kevin Dillon og Don Cheadle. Dette ensemblet viser hvor langt man kan komme med kjærlighet og oppfinnsomhet i en smart og morsom familiekomedie.

Emma Roberts (Andi) hadde hovedrollen som Nancy Drew i spillefilmen (Warner Bros.) basert på de kjente historiene om den berømte tenåringsdetektiven. Etter denne filmen så vi henne i Wild Child hvor hun spilte den bortskjemte 16-årige Malibu prinsessen som blir sent av sin far til en streng engelsk kostskole for jenter.

Robert har nettopp avsluttet produksjonen av den uavhengige filmen The Winning Season hvor hun har spilt mot Sam Rockwell i New York. Her spiller hun et medlem av et basketballag for jenter fra en lokal High School som blir trent av en falmet trener som forsøker å få en forsoning.

Hennes første rolle var som datteren til Johnny Depp og Penelope Cruz i filmen Blow. Robert har blitt avbildet på forsiden av blant annet Vanity Fair, Teen Vogue, Elle Girl, Teen Magazine, YM, Sweet Sixteen and Girl?s Life. Hun har også vært intervjuet blant annet i Time, People og The New York Times.

Emma Roberts (Bruce) neste film er The Perfect Game, en film basert på en sann historie om en gruppe gutter fra Monterrey, Mexico. Denne gjengen var de første ikke-amerikanerne som vant Little League World Series. Austin har vært stemmen til en rekke TV-serier og filmer inkludert hovedrollen i Nickelodeons Go, Diego, Go!, de animerte spillefilmene Everyone's Hero og The Ant Bully i tillegg til musikk CD'ene Diego, Dora & Friends Animal Jamboree Album og Dora's Fiesta Album. Jake T. Austin er født 12. desember 1994 i New York, men han bor nå i Los Angeles med sin familie.

Thor Freudenthal (Regissør) er født og oppvokst i Berlin, Tyskland. Som en student på Berlin kunstskole oppdaget Freudenthal sin kjærlighet for film. Hans egenproduserte kortfilmer mind the gap! og Monkey Business gav han raskt priser og anerkjennelse på en rekke europeiske filmfestivaler. Filmene gav han et utdanningsstipend til California Institute of the Arts. Han ble med i det kreative teamet i Sony Pictures Imageworks med filmene Stuart Little og Stuart Little 2 som fikk Oscar nominasjon for Best Visual Effects. Freudenthal jobbet som reklame regissør og har jobbet for en lang rekke av klienter i det amerikanske og europeiske markedet inkludert firmaer som Nike, Reebok, Nabisco, Burger King, Florida?s Natural, Popsicle og Philadelphia.

Les mer på filmens Offisielle nettside.

Kilde: UIP

Trailer til Hundehotellet (2009)

Kristin Davis
Kristin Davis
Billy Zane
Billy Zane
Edward James Olmos
Edward James Olmos
Jirí Trnka
Jirí Trnka
John Vernon
John Vernon
Jonathan Ward
Jonathan Ward
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid